FOODFESTIVAL 2022
I 2019 afviklede BALS deres foodfestival i Augustenborg Hallerne, som dengang var en kæmpe succes med mere end 4000 besøgende gæster.
Dengang var der mange lokale avlere og producenter med, som viste frem hvad de kunne tilbyde.
”I 2019 kunne vi ikke gennemføre Foodfestival grundet Corona gjorde, men nu glæder vi os til igen at åbne dørene for vores mange leverandører og samarbejdspartnere i september til et brag af en Foodfestival”, siger Karsten Hansen, kommerciel chef hos BALS.

”Kom og smag på BALS”
Med dette udsagn afvikler Brugsen for Als og Sundeved igen Foodfestival i Augustenborg Hallerne i dagene den 17. og 18. september. Festivalen er åbent fra 10:00 til 16:00 begge dage.
Formålet med Foodfestivalen er at udvikle samarbejdet med lokale avlere og en eksponering af deres varer, såvel som at eksponere egne BALS butikker, herunder Coop medlemskabet, BALS’ egne bagere, BALS’ egne slagtere, BALS’ egne delikatesser, BALS’ egne blomsterafdelinger mm., og sluttelig pleje øvrige leverandører.
Formålet er desuden at sætte fokus på Brugsen for Als og Sundeveds strategi 2025, at lokale varer er kvalitet, ægthed og smag, og at BALS giver kunder/medlemmer en unik oplevelse. Desuden ønsker BALS at styrke det grønne, bæredygtige fællesskab mellem lokale fødevareproducenter. BALS prioriterer lokale fødevarer, der belaster miljøet og klimaet mindst muligt, og sætter desuden fokus på social ansvarlighed.
Målgruppen for Foodfestivalen er alle medlemmer af Coop og BALS, som vil have fri entre. De som ikke er medlem af Coop eller BALS betaler 25 kroner i entre per person.
Lige nu er der forhåndstilkendegivelse fra 32 standlejere. Disse stande/udstiller består af lokale avlere på Als & Sundeved, lokale producenter fra landsdelen, såvel som store nationale leverandører. Desuden, som tidligere nævnt deltager også diverse stande fra BALS’ egne butikker.