Brugsforeningen for Als og Sundeved

Det gør vi heldigvis ikke i BALS – for vi er så heldige at have hele 2 granvoksne handyman’s, som gør et fantastisk stykke arbejde hver dag.

bals_nyheder_ny_bil

”Hej Søren. Det er Karsten i den anden ende! Kan du ikke lige fordele 12.893 pakker Kærgården til alle butikker på fredag?”

bals_20210924_0934513461084484942730729.jpg

Søren er 53 år, og har været ansat i BALS siden november 2017. Han er uddannet autoelektriker og senere hvidevaremontør. Men jobbet som chauffør og handyman i BALS tiltalte ham – og det er vi glade for.

Søren får RIGTIG mange opkald dagligt, og man finder ham ofte på vores lager i Augustenborg, BALS Engros. Her sørger han for at fordele alle de varer som salgschef Karsten Hansen køber hjem – og det er ikke så lidt!

Varerne skal nemlig fordeles til alle vores butikker, og køres ud. Det bliver til mange timer på landevejen – men det betyder ikke noget for Søren, som altid ankommer til vores butikker med et smil på læben og en ledig hånd til at hjælpe.

Til dagligt bor Søren i Hørup med sin kone. Fritiden bruger han bl.a. på at banke sine kolleger i bowling.

Mathias er 66 år, har været ansat i BALS siden juli 2009, og er uddannet elektriker. Han kom fra en stilling på den tidligere JF-fabrik i Sønderborg, hvor han arbejdede i 33 år.

”Varer til de ældre borgere skal leveres med kærlighed”

En af Mathias’ vigtigste opgaver er vareture til de ældre. Hos Dagli’Brugsen i Dybbøl pakker de hver uge varer, som Mathias leverer til de ældre i hele kommunen. Mathias sætter en stor ære i god service til de ældre borgere, når han leverer deres varer lige til døren. Han banker på ikke mindre end ca. 125 døre hver uge – så han er ved at være ret god til det.

Derudover er Mathias også handyman, og kommer springende (trods hans alder) når vi fløjter efter ham.

Til dagligt bor Mathias på Kegnæs med sin kone. I fritiden er Mathias desuden frivillig brandmand, og kan altid fortælle en god historie herom.

bals_20210924_103040.jpg

Fælles for både Mathias og Søren er, at de også står for mange håndværkeropgaver i vores butikker:

  • Malerarbejde
  • Ombygning
  • Havearbejde
  • Oprydning
  • Flytte inventar
  • Projektarbejde

At drive en Brugsforening med 13 butikker giver helt klart nogle håndværkeropgaver i ny og næ. Derfor er vi utroligt stolte over, at vi har vores egne handyman’s, som vi kan ringe til hver gang vi har brug for deres ekspertise.

Flere nyheder

Rejsegilde COOP365 Lunden

Rejsegilde COOP365 Lunden Den 10.11.22 var der rejsegilde ved COOP365 Lunden, hvor der var velkomsttale ved Danfoss med efterfølgende tale ved hovedentreprenør Chr. Johannsen A/S.

Læs mere »

Ms NExTWORK 2022

Ms. NExTWORK 2022 Den 27.10.22 deltog Rikke T. Hamann i den årlige virksomhedskåring ved NExTWORK, hvorfra vi har nogle af vores praktikanter. Rikke blev kåret

Læs mere »

1. medarbejder i Grønland.

Medarbejder sendt til Grønland. I slutningen af august 2022 sendte vi vores slagtermester Daniel Clausen fra Kvickly Sønderborg til Grønland. Brugseni i Sisimiut stod nemlig

Læs mere »

Foodfestival 2022

FOODFESTIVAL 2022 I 2019 afviklede BALS deres foodfestival i Augustenborg Hallerne, som dengang var en kæmpe succes med mere end 4000 besøgende gæster. Dengang var

Læs mere »