Brugsforeningen for Als og Sundeved

bals_logo_forside

BALS Academy er for talenter og kulturskabende medarbejdere i Brugsen for Als og Sundeved. Formålet med BALS Academy er at understøtte og udvikle BALS' kultur og strategi.

19 forventningsfulde medarbejdere mødte op på Mommark Kursuscenter den 6. og 7. september 2021, hvor de skulle være med i 1. modul af BALS Academy.

Det blev en dag med mange gode grin og sjove øvelser – alt sammen noget medarbejderne kan relatere til deres arbejdsdag.

Desuden blev der lavet EASI-profil på alle deltagerne. Det er nemlig vigtigt, at have kendskab til de forskellige profiler, når man skal sammensætte et godt team.

bals_Holdet 2021

Deltagerlisten spænder lige fra nyudlært salgsassistent, til produktionsfolk til varehuschef og salgschef.

Vi ved at vores medarbejdere ikke plejer at sidde stille længe af gangen, og derfor bød dagen på mange sjove øvelser. Heldigvis var vejret med os, og alle øvelser kunne laves udenfor i skønne omgivelser på Mommark Kursuscenter. 

bals_nyheder

Flere gange skulle deltagerne ud over egne grænser. Nogle fik bind for øjnene, andre fik tildelt rollen som kommandocentral. Der skulle konstrueres raketter og løftes tommestokke alene ved brug af pegefingre. Ja, nogle fik sågar våde fødder.

Det hele handler om samarbejde, og at stole på vi alle gør vores bedste. Dernæst kommer man rigtig langt ved at lytte til andres erfaringer, og dele den viden vi alle sidder inde med.

 

Nogle øvelser var i større grupper, men der var også øvelser, hvor man to og to skulle løse opgaven.

Her har 2 deltagere fået håndjern på i hinandens arme. Opgaven var løst når de stod fri fra hinanden, men stadig med eget håndjern på.

 

 

BALS Academy er kun lige startet og vi glæder os til at flere af vores medarbejdere skal prøve forløbet. Der vil nemlig være en løbende udskiftning på holdet, da vi samtidig skal have dygtige og engagerede medarbejdere i butikkerne, som kan varetage kunderne der, mens andre deltager på BALS Academy.

bals_nyheder_acedemy

Dette modul af BALS Academy sluttede med, at deltagerne skulle komme med input til det videre forløb. Det er nemlig deltagerne selv, der skal være med til at sætte agendaen for det videre forløb. På den måde involverer vi medarbejderne, og de kan komme med mange ideer til, hvad netop DE har brug for i deres hverdag – alt sammen for at blive det perfekte team, der yder den perfekte service for kunderne i vores 13 butikker.

bals_ academy
bals_academy 1
bals-academy 2
bals_Academy

Flere nyheder

Kægnes rundt

Kegnæs rundt Dagli’Brugsen Skovby havde arrangeret cykeltur Kegnæs rundt med TV-Kokken Claus Holm.   85 cyklende deltagere deltog i denne tur, hvor der var arrangeret

Læs mere »

BALS Hjørnet

BALS Hjørnet En ny butik i centrum af Sønderborg. Der arbejdes på højtryk disse dage i BALS Hjørnet. Håndværkere, blomsterdekoratører, chauffører, vinmand og mange andre giver

Læs mere »

BALS Hjørnet

BALS Hjørnet Sønderborg gågade kan den 30.5.23 byde velkommen til en ny butik på Jernbanegade 17. Vi måtte som bekendt vælge af sige farvel til

Læs mere »

Udpl

Udplantningsblomster i BALS Vores 2 salgsledere i BALS Blomster har rygende travlt disse dage.  Kim sørger for at købe en masse lækre, farverige blomster hjem

Læs mere »

Varme hveder

Varme hveder til Store Bededag Store Bededag var en dag, hvor man ikke måtte arbejde før gudstjenesterne var overstået. Det gjaldt naturligvis også for bageren,

Læs mere »