Brugsforeningen for Als og Sundeved

bals_logo_forside

COOP365 Lunden næsten klar til åbning

Så begynder det at ligne en butik i COOP365 Lunden. Butikschef Per Juhl og hans personale er nu godt i gang i butikken, hvor der skal bygges space, sættes varer op og generelt skabe en butik der er klar til at tage imod kunderne til åbningsdagen den 29.6.23. Og det går ikke stille for sig.

Alt mens der skal koordineres med elektrikere, håndværkere, kolleger, og alt derimellem, så ringer det hele tiden på dørklokken til vareindleveringen. Der kommer hele tiden vareleveringer og Per forventer at modtage 65 europaller inden for de nærmeste par dage.

Her ses et ganske lille udpluk af de mange paller, som medarbejderne arbejder på højtryk for at få placeret på de rigtige hylder i butikken.

Selvom der er travlt og mange små forstyrrelser i timen, så er det et smilende personale, der knokler her i varmen.

bals_lunden

”Alle er ved godt mod og synes det er mega spændende med den nye butik. Nu kan man begynde at se det tager form”, siger Per Juhl, butikschef.

 

bals_lunden
bals_lunden

”Det er selvfølgelig også fedt at få en SPRITNY butik i forhold til den gamle i Havnbjerg, som nu har udtjent sin værnepligt. Samtidig er det jo skønt i disse tider, at vi fremover skal arbejde i en butik, hvor der tænkes så miljøvenligt”, supplerer Per Juhl.

Butikken i Havnbjerg passes samtidig af det samme personale. Så der fordeles mellem de 2 butikker. Hylderne i Havnbjerg begynder dog at være tomme, da der er lukket ned for vareleverancer til Havnbjerg.

Også leverandører hjælper med at bygge butikkens sortiment op.

bals_lunden
bals_lunden
bals_lunden
bals_lunden

Der er tænkt på kunderne hele vejen gennem butikken, som selvfølgelig er bygget op efter nutidens købemønster.

Selv ud på P-pladsen bliver man mødt af smukke beplantninger, som nærmest ligner en mindre botanisk have. Hver dag er ansatte fra HedeDanmark ude og passe og pleje udearealet. Der fejes, vandes planter, fjernes ukrudt osv. hver dag. Intet er overladt til tilfældighederne.

OK-tanken fungerer allerede og den første kunde har tanket bilen.

Vaskehallen står også klar til brug og den lækre pusleplads venter blot på at gøre netop din bil skinnende ren her i sommervarmen.

bals_lunden
bals_lunden
bals_lunden
bals_lunden

Butikkens indgang er lys og lækker og indbyder til en hyggelig indkøbstur. Butikken starter med lækkert udvalg af bagerbrød, hvor man også kan tilkøbe sig en coffee to go. Det er også her der vil være velsmurte sandwich til håndværkerens madpakke. Derefter går turen gennem frugt og grønt samt fersk kød – området som skal være med til at planlægge aftensmaden. Turen går videre ned gennem mel og gryn og diverse produkter, for derefter at ramme mejeri, pålæg, ost og øvrige frostvarer. Det er hernede i bunden af butikken, hvor der også er udsyn til ADC smartstore, drevet af Danfoss.

Når is og frostrundstykkerne er lagt i vognen, kommer man forbi vinafdelingen som også er pænt præsenteret. Lige inden kassebetjeningen kommer man forbi snack og særlig 2 meter bland selv slik fra Candy King bliver helt sikkert et stort tilløbsstykke for mange – børn som voksne. De store lækre køleskabe til øl og vand lige efter er også helt nyt i indretningen i forhold til Havnbjerg.

Ved kasselinjen finder man 2 betjente kasser samt 2 scan & betal kasser. Og det er selvfølgelig her du også møder den smilende kasseassistent som stolt siger farvel og på gensyn.

bals_lunden

Vi glæder os til at vise butikken frem den 29.6.23 til kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Flere nyheder

Kægnes rundt

Kegnæs rundt Dagli’Brugsen Skovby havde arrangeret cykeltur Kegnæs rundt med TV-Kokken Claus Holm.   85 cyklende deltagere deltog i denne tur, hvor der var arrangeret

Læs mere »

BALS Hjørnet

BALS Hjørnet En ny butik i centrum af Sønderborg. Der arbejdes på højtryk disse dage i BALS Hjørnet. Håndværkere, blomsterdekoratører, chauffører, vinmand og mange andre giver

Læs mere »

BALS Hjørnet

BALS Hjørnet Sønderborg gågade kan den 30.5.23 byde velkommen til en ny butik på Jernbanegade 17. Vi måtte som bekendt vælge af sige farvel til

Læs mere »

Udpl

Udplantningsblomster i BALS Vores 2 salgsledere i BALS Blomster har rygende travlt disse dage.  Kim sørger for at købe en masse lækre, farverige blomster hjem

Læs mere »

Varme hveder

Varme hveder til Store Bededag Store Bededag var en dag, hvor man ikke måtte arbejde før gudstjenesterne var overstået. Det gjaldt naturligvis også for bageren,

Læs mere »