Brugsforeningen for Als og Sundeved

bals_logo_forside

COOP365 og Application Development Center

bals_lunden

Så har vi igen været ude og smugkigge ved vores nye COOP365 Lunden – og det går stærkt nu.

Ca. 40 håndværkere har sin daglige gang derude og gør alt hvad de kan for at få de sidste brikker til at falde på plads – så vi er klar til at vise vores nye butik frem for kunder.

Dog vil denne 800 m2 store butik være lidt anderledes end vores 2 andre COOP365-butikker i Sønderborg. Den bygges i samarbejde med Danfoss, og bliver en topmoderne COOP365 udstyret med avanceret teknologi, der kan sænke et supermarkeds energiforbrug markant. Inde i butikken vil der være mulighed for at se ind i Danfoss’ teknikrum, kaldet Smart Store ADC, hvor alle installationer og de resultater de frembringer for butikken, bliver synlige for besøgende og kunder.

COOP365 Lunden har også en god placering i forhold til det nye ferieresort på Nordals, som forventes at være færdigt i 2024.

Per Juhl, som skal være butikschef, var med ude og se lokalerne i COOP365 Lunden i dag. Med sus i maven og et stort smil på læben gik han rundt og fantaserede om sin nye butik – som inden længe bliver en realitet for ham selv og hans personale, når han ultimo juni slår dørene op for kunderne. Udenfor er beplantningen ved at blive sat op, og indvendigt er vægge, gulve og lofter ved at være færdige. Ligeledes er flere kølediske også installeret og klar til at medarbejderne kan fylde varer i dem.

Når håndværkerne er færdige, er det Per og hans teams tur til at rykke ind. Hele butikken skal fyldes med resterende inventar og varer, så det fremstår knivskarpt til de første kunder træder ind af døren.

Det er selvfølgelig vemodigt at skulle sige farvel til butikken i Havnbjerg, men når fremtiden byder på en helt nybygget butik, så er glædens forventning let at spore i Pers øjne.

På det store anlæg bygges der også et OK tankanlæg, en svanemærket vaskehal og el-ladestander.

På selve åbningsdagen den 29.6.23 vil der være mange forskellige aktiviteter for kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Per og hans team har selvfølgelig også fundet de helt gode tilbud frem til kunderne.

Vi glæder os til at byde alle velkommen i den nye butik den 29.6.23 kl. 7.00.

Hvad er Danfoss ADC (Application Development Center)?

I samme bygning som butikken etablerer Danfoss et 250 m² teknikrum – Smart Store Application Development Center (ADC) – hvor Danfoss’ løsninger til varme og køl vil kunne opleves, mens de er i drift. Med det ny supermarked ønsker Danfoss at vise, at det er muligt at bygge et komplet energieffektivt supermarked med de innovative løsninger, der allerede findes i dag. Danfoss har ansvaret for installationerne i butikken, så monitorering og optimering af systemer vil blive foretaget løbende for de bedste resultater. På den måde kan Danfoss teste applikationer, nye produkter og samtidig benytte bygningen som et udstillings- og træningsunivers for besøgende og kunder.

Læs mere om Danfoss’ Application Development Center her

Flere nyheder

Halloweenfest i Superbrugsen Guderup

Halloweenfest i Superbrugsen Guderup Lokaludvalget SuperBrugsen Guderup havde inviteret til græskarudskæring og ansigtsmaling i forbindelse med Halloween. Der var fantastisk opbakning fra de unge børnefamilier

Læs mere »

Restmarked hos Korff i Guderup.

Superbrugsen Guderup har deltaget i et arrangement, hvor der bl.a. blev serveret Slagter Sørens lækre sylte som smagsprøver.Arrangementet var arrangeret af Guderup Bylaug og Nordborg

Læs mere »

Kægnes rundt

Kegnæs rundt Dagli’Brugsen Skovby havde arrangeret cykeltur Kegnæs rundt med TV-Kokken Claus Holm.   85 cyklende deltagere deltog i denne tur, hvor der var arrangeret

Læs mere »