Brugsforeningen for Als og Sundeved

Åbning af delikatessen i Dagli'Brugsen Fynshav

Den 31.5.22 blev Dagli’Brugsen Fynshav godt besøgt af kunder, som skulle byde den nyåbnede delikatesse velkommen.

 

Både ny uddeler Lene Undall og ny delikatesseassistent Pia Lemming var spændte og havde glædet sig til den store dag.

 

Og kunderne tog rigtig godt imod de gode åbningstilbud i delikatessen. Ligeledes blev der delt rigeligt med smagsprøver ud, og man kunne da også lige få lov at smage lidt vin.

bals_pialemming

Pia Lemming kommer fra et tidligere job i Augustenborghallerne, men NU skulle der prøves kræfter med noget nyt. Derfor har hun den sidste måned gjort klar i produktionsområdet i Dagli’Brugsen Fynshav, hvor hun fremover skal producere lækkert mad til de lokale og turisterne.

“Vi starter med salg af bl.a. stjernekastere, croissanter, laksebund og diverse sandwicher. Men på sigt forventer vi også at man kan bestille smørrebrød ved os samt købe lune retter”, siger uddeler Lene Undall

bals_delikatesse

Næste gang du handler i Dagli’Brugsen i Fynshav, så husk at kig forbi den selvbetjente disk, hvor Pia har sørget for mange lækre retter – lige til at tage med hjem til det veldækkede sommerbord.

Bordet kan fyldes med både burgers, sliders, laksebunde, skinkesalat, fiskefilet og meget andet. 

Og en flaske kold hvidvin samt friskbagt rugbrød fra BALS Bageri kan du selvfølgelig også købe i Dagli’Brugsen Fynshav.

Den selvbetjente disk følger butikkens åbningstid.

Flere nyheder

Formandsskifte i Brugsforeningen.

Formandsskifte i Danmarks største Brugsforening Den 1.6.22 var der ”Goddag og Farvel” reception pga. formandsskifte i vores Brugsforening.Afgået formand Hans Duus gennem mange år gav

Læs mere »

Bilbanko i Høruphav

DYT DYT POOOOT Sådan lød det mange gange ved SuperBrugsen i Høruphav her til aften. Lokaludvalget og butikkens personale havde nemlig arrangeret bilbanko for 2.

Læs mere »

Flora Ferment

Flora Ferment Det er med stor glæde vi kan fortælle vores kunder, at vi netop har startet samarbejde med Isabella og Max fra Flora Ferment.

Læs mere »