Brugsforeningen for Als og Sundeved

bals_logo_forside

Eleverne er noget specielt for os.

I denne måned har der været stort fokus på vores elever, lærlinge og trainees i BALS.

For os er det vigtigt, at de føler vi gør noget særligt for dem. Vi er ekstremt afhængige af at uddanne nye salgsassistenter, trainees og produktionsfolk, da det er dem som skal drive vores butikker videre.

Kunderne forventer hver dag en god kundeservice, og det stiller krav til vores personale hele tiden – krav som skal følge med tiden og udviklingen.

Derfor skal vi også gøre BALS til en attraktiv elevplads for vores elever, lærlinge og trainees.

OL for elever, lærlinge og trainees.

I april deltog vores elever, lærlinge og trainees i en interne konkurrence som vi kaldte OL for ELT’er (Elever, lærlinge og trainees).

De skulle lave en sjov, anderledes og skør aktivitet i deres butik. Præmien bestod af en vandrepokal med vinderens navn indgraveret.

Vi inviterede alle elever, lærlinge og trainees med på en cafétur, hvor vinderen fik overrakt præmien.

Samtidig fik de alle et gavekort til biografen – som en tak for deres daglige indsats i vores butikker.

4 salgselever til eksamen

I denne måned var 4 salgselever også til eksamen. Det var en fornøjelig dag, hvor deres uddelere/ledere var taget med dem for at fejre dem.

Igen er det vigtigt vi bakker op om vores elever, og når muligheden byder sig, og vi kan deltage i deres eksamen, så gør vi selvfølgelig det.

Flere nyheder

Halloweenfest i Superbrugsen Guderup

Halloweenfest i Superbrugsen Guderup Lokaludvalget SuperBrugsen Guderup havde inviteret til græskarudskæring og ansigtsmaling i forbindelse med Halloween. Der var fantastisk opbakning fra de unge børnefamilier

Læs mere »

Restmarked hos Korff i Guderup.

Superbrugsen Guderup har deltaget i et arrangement, hvor der bl.a. blev serveret Slagter Sørens lækre sylte som smagsprøver.Arrangementet var arrangeret af Guderup Bylaug og Nordborg

Læs mere »

Kægnes rundt

Kegnæs rundt Dagli’Brugsen Skovby havde arrangeret cykeltur Kegnæs rundt med TV-Kokken Claus Holm.   85 cyklende deltagere deltog i denne tur, hvor der var arrangeret

Læs mere »