Brugsforeningen for Als og Sundeved

Flora Ferment

Det er med stor glæde vi kan fortælle vores kunder, at vi netop har startet samarbejde med Isabella og Max fra Flora Ferment.

bals_flora ferment

Isabella er født og opvokset i Dybbøl og brænder for at gøre sønderjyderne endnu sundere. Derfor har hun sammen med sin partner og fermentør Max Nielsen fra Århus startet virksomheden Flora Ferment, som producerer fermenterede sunde drikke.

BALS kan som de første butikker på Als og Sundeved tilbyde sønderjyderne en næringsrig, fermenteret og alkoholfri drik brygget med en unik bryggemetode, som er udviklet på i over 15 år af Max Nielsen.

bals_floraferment

4 smagsvarianter:

  • Ribs, hyben & humle
  • Ribs & humle
  • Solbær & ribs
  • Ingefær & hyben

 

Humledrikkene er et super alternativ til øl, da humlen bringer noter fra specialøl, som IPA, frem i drikken.

Fordi sukkerindholdet er meget lavt (under 0,5g), så er smagen syrlig og derfor god sammen med mad.

Der kun er 7 kcal pr. 100 ml.

AlsSund-drikkene er fermenteret på mælkesyrebakterier, brygget på udelukkende økologiske ingredienser og tappet lokalt hos Mads Most på Ryesminde Mosteri i Mintebjerg på Sydals. Drikkene er rige på antioxidanter, vitaminer, polyfenoler og mineraler – et sundt og alkoholfrit alternativ til øl, sodavand og vin.

Se vores video her, hvor Isabella viser drikkens flotte farve.

Nyd de fermenterede drikke langsomt, afkølede og gerne i et smukt glas.

Du kan læse mere om Flora Ferment og fermentering her: www.floraferment.dk

Flere nyheder

1. medarbejder i Grønland.

Medarbejder sendt til Grønland. I slutningen af august 2022 sendte vi vores slagtermester Daniel Clausen fra Kvickly Sønderborg til Grønland. Brugseni i Sisimiut stod nemlig

Læs mere »

Foodfestival 2022

FOODFESTIVAL 2022 I 2019 afviklede BALS deres foodfestival i Augustenborg Hallerne, som dengang var en kæmpe succes med mere end 4000 besøgende gæster. Dengang var

Læs mere »

Udvekslingsaftale med Grønland

Udvekslingsaftale med KNB Brugseni i Grønland. Den 7. september drog kommerciel chef Karsten Hansen, salgschef Mark Kobberrød og HR/SoMe Rikke Tange Hamann til Grønland for

Læs mere »