Personale

Vi vil skabe fokus på uddannelse og udvikling af alle medarbejderes kompetencer. Via løbende medarbejdertilfredshedsmålinger og med målet om en årlig certificering fra Great Place To Work, vil vi hele tiden sikre en attraktiv arbejdsplads for både nuværende og fremtidige medarbejdere.

bals_spor.2
  • Her samles og udvikles vores talenter og kulturskabende medarbejdere. Gennem BALS Academy vil vi sikre fastholdelse og udvikling af nuværende medarbejdere.
  • I 2021 fik vi vores første certificering af Great Place To Work. Med denne vil vi sikre tilfredse og glade medarbejdere for at de kan yde den gode kundeservice. Vi går efter princippet ”Gå GLAD på arbejde, men gå GLADERE hjem fra arbejde”.
  • Vi vil sikre alle medarbejdere er klædt på, og har de rette kompetencer til at udfylde det job de er ansat til. Det kræver grundig oplæring, og vi har derfor udarbejdet afdelingsspecifik onboarding.
  • De unge er vores fremtid. Derfor er det vigtigt vi har særlig fokus på de elever vi har – både i butikken og i produktionen. Gennem arrangementer vil vi fremover gøre en særlig indsats for vores elever på tværs af foreningen. Derudover vil vi bruge mere energi på rekruttering af kommende elever.

Arbejdsglæde smitter – både kolleger og kunder bliver ramt af et smil !!!