Brugsforeningen for Als og Sundeved

Sønderborg-modellen

Og nej, her snakker vi ikke om kvinden på 182 cm iført smart modetøj, højhælede sko og en elegant frisure sat op af flere lag hårlak.

Til gengæld skal vi ned i Slagter- og Delikatesseafdelingen i Kvickly Sønderborg, som har haft besøg af COOPs fagkonsulent Ole Lehmann, butikspartner for projekt og drift Mie Bogetoft og projektleder for slagter-HMO Thomas Pedersen.

 

Kvickly har været med i et HMO-forløb for slagter og delikatesse. Det har de fået en masse gode redskaber ud af, men de har også udfordret butikspartnerne på forløbet – det kan du høre nærmere om i filmen her. 

HMO står for Hverdag Med Overskud – et projekt hvor der er fokus på at optimere små processer i arbejdsdagen for at effektivisere.

”Vores butikker er dygtige i forvejen, men der er altid plads til forbedringer. Og et sæt øjne udefra kan ofte bringe nye ideer i spil”,

siger Mie Bogetoft, som er vant til at rådgive butikkerne ifm. HMO.

HMO har således også bredt sig til produktionsområderne, og Kvickly Sønderborg er gået all in for at hæve standarden for både medarbejdere og kunder.

De sidste 2 år har Slagter- & Delikatesseafdelingen derfor haft fokus på udvikling af små tiltag, der gør hverdagen nemmere for dem. Dette selvfølgelig også til gavn for kunderne. Simple handlingsplaner blev indført, og DET gav pote i produktionen.

 

Ole Lehman og Thomas Pedersen har derfor nu introduceret ”Sønderborgmodellen” i flere andre butikker, som også har stor glæde af netop Sønderborgs simple model.

Fordi det netop er gået så godt for Kvickly Sønderborgs Slagter- og Delikatesseafdeling, valgte COOP at komme ned for at lave en video, hvor varehuschef Lars Skovhus Nielsen og slagtermester Daniel Clausen blev moviestar får en dag.

bals_slagter

Vores altid servicemindede team i Slagter og Delikatessen i Kvickly Sønderborg

Flere nyheder

1. medarbejder i Grønland.

Medarbejder sendt til Grønland. I slutningen af august 2022 sendte vi vores slagtermester Daniel Clausen fra Kvickly Sønderborg til Grønland. Brugseni i Sisimiut stod nemlig

Læs mere »

Foodfestival 2022

FOODFESTIVAL 2022 I 2019 afviklede BALS deres foodfestival i Augustenborg Hallerne, som dengang var en kæmpe succes med mere end 4000 besøgende gæster. Dengang var

Læs mere »

Udvekslingsaftale med Grønland

Udvekslingsaftale med KNB Brugseni i Grønland. Den 7. september drog kommerciel chef Karsten Hansen, salgschef Mark Kobberrød og HR/SoMe Rikke Tange Hamann til Grønland for

Læs mere »