Brugsforeningen for Als og Sundeved

bals_logo_forside

X Factor finalist Theodor

2 plader hindbærsnitter er bestilt hjem til butikken i Augustenborg. Den ene er til personalet så de kan varme op til aftenens X-factor hvor de skal heppe på deres kollega Theodor, som er kommet med i finalen. Den anden plade er til kunderne i butikken – for de skal også mærke, at Theodor er en af vores – selvom han ikke har været i butikken siden december. Han har nemlig fået orlov fra sit job i SuperBrugsen Augustenborg, for at han kunne holde fokus på sin sprudlende sangkarriere i X-Factor.

bals_theodor

I søndags var Theodor et smut i Augustenborg for at optræde. Det gik ikke ubemærket hen, og stoltheden var tydelig i uddeler Pia Friis’ øjne, da hun ser Theodor optræde i den vest han bruger når han er på arbejde.

”Theodor er noget helt specielt. Han er er byens energibombe. Altid fuld af spilopper når han er på arbejde – og så er han bare evig glad. Man kan altid høre ham når han er i butikken, og både kunder og kolleger nyder hans gode humør. Theodor yder altid en helt ekstraordinær kundeservice – og så er han bare så omsorgsfuld. Den Theodor man ser på TV er den ÆGTE THEODOR” – sådan siger Theodors chef Pia Friis, SuperBrugsen Augustenborg.

Desuden er uddeler Pia Friis blevet kontaktet af Se og Hør. Hver gang de har snakket med Theodor har han givet udtryk for sin taknemmelighed over at SuperBrugsen ville give ham orlov. Derfor måtte Se og Hør lige forbi SuperBrugsen og høre hvilken slags medarbejder den her unge Theodor fra Augustenborg er. Uddeler Pia Friis er meget beæret over, at Theodor snakker så varmt om sin arbejdsplads.

bals_theodor

Alle hans kolleger bakker Theodor op om hans succes i X-factor. Nogle har taget ekstra vagter for at Theodor kan holde orlov og alle bakker op med sjove, støttende og anderledes facebookopslag. Der er fx lavet luksusstjerneskud med det ikoniske billede af Theodor. Ligeledes vil alle butikkens medarbejdere i dag rende rundt i butikken med Theodors ansigt på ryggen.

Kunderne kan vinde 2 luksusstjerneskud og 2 børneposer hvis de skriver en kommentar på SuperBrugsens facebookside. Og der er allerede rigtige mange kommentarer med lykønskniner til Theodor. Ingen tvivl om, at mange hepper på den seje unge gut fra Augustenborg.

Når Simon Kvamm i aften præsenterer Theodor i finalen vil hele holdet i SuperBrugsen Augustenborg og mange andre medarbejdere i BALS sidde og heppe på ham. Det er dog ikke helt uden konsekvenser at Theodor i aften står i finalen.

Der var nemlig ET krav fra uddeler Pia Friis dengang Theodor stod på hendes kontor for at bede om orlov:

”Når du vinder hele lortet Theodor, så skal du betale tilbage med en koncert her i SuperBrugsen”

Det var Pia Friis’ eneste krav til den unge seje gut. Med sit store smil på læben gav Theodor håndtryk på den aftale – og I kan tro vi glæder os.

bals_theodor

HELD OG LYKKE THEODOR

Igen må vi bare sige: VI KEDER OS ALDRIG I BALS

Flere nyheder

Kægnes rundt

Kegnæs rundt Dagli’Brugsen Skovby havde arrangeret cykeltur Kegnæs rundt med TV-Kokken Claus Holm.   85 cyklende deltagere deltog i denne tur, hvor der var arrangeret

Læs mere »

BALS Hjørnet

BALS Hjørnet En ny butik i centrum af Sønderborg. Der arbejdes på højtryk disse dage i BALS Hjørnet. Håndværkere, blomsterdekoratører, chauffører, vinmand og mange andre giver

Læs mere »

BALS Hjørnet

BALS Hjørnet Sønderborg gågade kan den 30.5.23 byde velkommen til en ny butik på Jernbanegade 17. Vi måtte som bekendt vælge af sige farvel til

Læs mere »

Udpl

Udplantningsblomster i BALS Vores 2 salgsledere i BALS Blomster har rygende travlt disse dage.  Kim sørger for at købe en masse lækre, farverige blomster hjem

Læs mere »

Varme hveder

Varme hveder til Store Bededag Store Bededag var en dag, hvor man ikke måtte arbejde før gudstjenesterne var overstået. Det gjaldt naturligvis også for bageren,

Læs mere »